Sport , Spel en Ontspanning

 

Chalet La Boheme is gelegen in een doodlopende straat, laatste kavel, kruispunt is op 100m, dus geen gevaar van doorgaand verkeer en zeer kindvriendelijk. Tevens is er ook een speelweide en achteraan een groot speelbos waar ze naar hartelust kunnen ravotten. Ruime parking is voorzien voor en naast de chalet.

De vakantiewoning is gelegen nabij het dorpje Soy welk in het hartje van de Belgische Ardennen ligt tussen Hotton en Barvaux. Soy, het dorpje hoort bij de gemeente Erezée, waar de Tramway Touristique de l’Aisne mensen vervoert op de oude Ardense spoorwegen. Durbuy en La Roche en Ardenne twee van de gezelligste stadjes in de Ardennen, liggen op minder dan een half uurtje rijden van Soy.

Voor de volwassenen is er een petanque baan, plaats om badminton te spelen of lekker lui op de deken in de zon te liggen, tuinstoelen, tafels en parasols zijn aanwezig in het tuinhuisje, op een gemetste BBQ kunnen de koks hun gangen gaan en zorgen voor een heerlijk feestmaal waar ieder van kan genieten.


Tevens kan je op het grote terras aan de voorzijde van de chalet fijn vertoeven, en heerlijk tot rust komen met een spannend boek. Ook hier heb je een prachtig uitzicht op de vallei.

Wie graag wandelt komt ook aan zijn trekken, ter plaatse kan men enkele kleine wandeltochten ondernemen, en in de omgeving zijn er bewegwijzerde tochten met voor elk wat wils. Info en kaarten zijn te bekomen op het plaatselijk VVV Kantoor in Hotton.